آتشنشانی سنندج طی سه ماه اخیر ۱۱۱ مورد امدادرسانی به محبوسشدگان آسانسور را انجام داده و توصیههایی برای پیشگیری ارائه کرده است.
آمار آتش نشانی از امدادرسانی آسانسور سنندج به محبوسشدگان در آسانسور
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج اعلام کرد: طی سه ماه گذشته، امدادرسانی آسانسور سنندج برای ۱۱۱ نفر از شهروندانی که در آسانسورها محبوس شده بودند، انجام شده است.
آزاد طهماسبی، روز پنجشنبه (۶ دی)، در نشست خبری با خبرنگاران استان بیان کرد: “با توجه به ناترازی انرژی و قطعیهای مکرر برق، بیشترین تماسهای دریافتی ما طی این مدت مربوط به افراد محبوس در آسانسورها بوده است.” وی افزود: آمارها نشان میدهد که تیمهای آتشنشانی در سه ماه گذشته، ۱۱۱ عملیات امدادرسانی آسانسور سنندج را به ثبت رساندهاند.
رئیس سازمان آتشنشانی سنندج خاطرنشان کرد: “زمان قطعی برق در یک منطقه ممکن است همزمان با چندین مورد گیرکردن افراد در آسانسور باشد که این موضوع گاهی باعث طولانی شدن فرایند امدادرسانی میشود.”
طهماسبی از شهروندان خواست که در زمانهای تنها بودن در ساختمان از آسانسور استفاده نکنند و توضیح داد: “در چنین شرایطی، نبود تلفن همراه میتواند باعث شود افراد به مدت طولانی در آسانسور محبوس بمانند.”
بیشتر بخوانید:
- تخلیه برج ایفل به دلیل اتصال کوتاه در سیستم برقرسانی
- صدور ۵۴ گواهی ایمنی آسانسور در خراسان جنوبی در آذرماه
وی همچنین پیشنهاد کرد که مدیران ساختمانها از تکنسینهای مربوطه بخواهند آموزشهای عملی لازم را به ساکنین ارائه دهند تا در مواقع ضروری بتوانند امدادرسانی اولیه را انجام دهند. او اضافه کرد: “بهتر است ۵ دقیقه قبل از زمان اعلامشده برای قطعی برق، برق آسانسور را قطع کنید تا از محبوس شدن افراد جلوگیری شود.”
طهماسبی با تاکید بر این که سیستم تهویه در کابین آسانسورها وجود دارد، گفت: “تا کنون هیچ موردی از خفگی ناشی از کمبود اکسیژن در آسانسورها ثبت نشده است. حتی اگر فردی برای مدت طولانی، مثل دو روز، در آسانسور حبس شود، مشکل کمبود هوا نخواهد داشت.”
وی در پایان به شهروندان توصیه کرد که در صورت گیرکردن در آسانسور، خونسردی خود را حفظ کنند و به جای ترس و اضطراب، با شماره ۱۲۵ تماس بگیرند. وی اطمینان داد که تیمهای آتشنشانی سنندج در کمترین زمان ممکن برای امدادرسانی آسانسور سنندج به محل خواهند رسید.
منبع: